Våra kurser

Utveckla alla områden du behöver för att driva ditt företag på det sätt du vill.
Vi erbjuder korta konkreta kurser både live och inspelade som gör dig tryggare som företagsledare.

Den 1 mars 2023 startar Affärskompetens medlemskap

Som medlem får du utvecklas inom alla de områden som du behöver som företagsledare.
Här ser du inom vilka områden du får kurser, föreläsningar och workshops.

Ledarskap och personlig utveckling

Nå resultat genom att leda dig själv och andra

Du kan skapa högre lönsamhet och ha roligare på jobbet när du utvecklar ditt ledarskap över både dig själv och för dina medarbetare.

Att driva företag är krävande och för att bli framgångsrik behöver du kunna hantera alla situationer som uppstår över tid. Har du medarbetare så behöver de ha en företagsledare som har förmåga att leda både verksamheten och individerna.  

Alla tjänar på tydlig kommunikation, rätt planering och en klarhet i vad som är målen och uppgifterna. Dina med-arbetare kan arbeta mer effektivt, du får mer tid över och kunderna får högre kvalitet i sina leveranser.  

 

Marknadsföring och försäljning

Öka din lönsamhet utan att jobba hårdare

En effektiv marknadsföring ger dig löpande kontakt med nya leads så att du alltid har fler kunder på väg in. Genom att digital marknadsföring i sociala medier och nyhetsbrev kan du nå många utan att det slukar all din tid.  

Du ökar dina intäkter både genom att du säljer mer men också för att du tar rätt betalt för dina tjänster och produkter. När du gör ditt företag synligt i den digitala marknadsföringen kan du attrahera rätt kunder som har behov av det just du säljer till det pris du satt.

Det är en win win för alla.  

Din digitala arbetsplats

Jobba smidigt och smart

Låt inte vardagstekniken bli din största tidstjuv. När MS 365 krånglar, du fastnar i någon formel i excel eller teams vägrar att koppla upp sig då rinner tiden iväg snabbt. Tid du hade behövt lägga på leverans till kunderna.  

Genom att ta kontroll över din digitala arbetsplats och göra så att tekniken jobbar för dig och inte mot dig får du en smidigare vardag där du kan fokusera på det viktigaste.  

Juridik och lagar

Var trygg med att du gör rätt

Behöver du anställa någon men bara tanken på allt som krävs håller dig tillbaka? Kanske är du osäker på vilka skyldigheter och rättigheter du har som arbetsgivare.

Skaffa dig koll på vad som gäller så att du kan vara trygg i att du är en god arbetsgivare oavsett om du har personal redan idag eller om du planerar att växa framåt.  

Ekonomi och administration

Låt företagets ekonomi jobba för dig

Hur får du företagets ekonomi att jobba för dig? Fatta de beslut som gynnar både din egen plånbok och företagets på kort och lång sikt. Undvik de vanligaste misstagen som kan kosta dig en hel del pengar genom att ta kontroll över hur du hanterar överskott, lön, utdelningar och extra avsättningar till pension.

Att veta hur du driver ditt företag på ett ekonomiskt smart sätt gör att du kan ha bättre diskussioner med din redovisningsbyrå så att du får ut det allra mesta av de tillgångar du har i företaget.

Du slipper gå runt med dåligt samvete över att inte ha koll på om du borde ha ett pensionssparande, en kapitalförsäkring eller om du ska maxa utdelningen.

Hållbarhet

Bidra till en hållbar utveckling och få fler affärer

Offentlig sektor upphandlar för 800 miljarder per år. Det är en enorm möjlighet till affärer för alla företagare. Men för att kunna vara med i de offentliga upphandlingarna ställs ofta krav på att företaget kan visa hur det jobbar med hållbar utveckling enligt FN:s globala miljömål genom till exempel en hållbarhetspolicy.

Tycker du att det är svårt att förstå vad hållbarhet innebär för ditt företag och hur du berättar om vad du gör när du svarar på en upphandling? Då är du inte ensam.

Du kan bryta ner de globala målen till verksamheten i ditt företag och på det viset säkerställa att du följer de lagar och regler som finns och att du är förberedd för framtida regelverk kopplade till hållbarhet.

Vill du få allt detta för
ett oslagbart pris?

 

Boka nu på early bird!

En liten investering som gör

stor skillnad för ditt företag!