Ditt resultat!

Du behöver hjälp med struktur och att sätta mål

Det du behöver är mer struktur i ditt företag. Vardagen rullar på i alltför snabb takt där dagens leveranser och problemlösning alltid går före det långsiktiga arbetet.

Men för att du ska få en mer harmonisk arbetsvardag, där du känner att du lägger tid på rätt saker och att du minskar brandkårsutryckningarna, så behöver du lyfta blicken och planera framåt.

Om det hade varit lätt så hade du såklart redan löst det. Problemet är att det är så många saker du förväntas göra. Inte undra på att det blir ont om tid, långa dagar och ibland helgjobb.

Men ingen fara, vi har en riktigt bra möjlighet för dig. Du kan få träffa en egen rådgivare som tar reda på vart du står idag, vart du vill komma och ger dig förslag på en plan för att komma dit. Det är en unik möjlighet att gå på djupet i ditt företags behov.

Låter det intressant att både få klart för dig destinationen och kartan dit? Då ska du anmäla intresse här. När du gjort det kontaktar vi dig. Inga kostnader, inga konstigheter.  Hela kalaset är finansierat av Europeiska unionen. Bra va?

Enda haken är att alla är inte är kvalificerade för att få ta del av den här satsningen, men om du driver företag på landsbygden så kan du vara en av de som har möjlighet att vara med. Det finns bara ett sätt att ta reda på det – anmäl ditt intresse så kontaktar vi dig.

Men, det är inte slut där!

Vi vet att det är svårt att hinna gå kurser eller inte minst att hitta bra och prisvärda utbildningar. Så har du eller dina medarbetare behov av att lära er mer inom områden som ekonomi, marknadsföring, ledarskap och försäljning?

Då har vi det perfekta upplägget för dig och kollegorna. Ni får gå kurser inom alla de här områdena helt digitalt.

En del av dem sker live och andra är förinspelade så att du kan se dem när som helst. Det här är en satsning som helt är designad för det mindre företagets behov. Låter det för bra för att vara sant? Då har vi inte ens nämnt att det är kostnadsfritt. Alltihop finansieras av Europeiska unionen.