Ditt resultat!

Du behöver digitalisera mera!

Visst vore det toppen att kunna jobba smartare med de digitala verktyg som finns? Problemet är ju att det finns så galet många. Vilka ska du välja och hur vet du att du satsar på rätt (digitala) häst? För du vill ju inte riskera att dels investera i dyra system, göra jobbet med att lära dig hur de fungerar för att sedan komma på att det var fel teknisk lösning. Onödig tid, energi och pengar.

Det är ofta en utmaning att hinna göra de utvecklingsinsatser som behövs i ett företag samtidigt som tiden ska räcka till för de löpande leveranserna. Men just att skapa mer automatisering och gå från papper till digitalt kan göra stor skillnad för hur effektivt du driver företaget framåt.

Om du inte riktigt kan se framför dig hur du kan få koll på vad du borde digitalisera i ditt företag så ingen fara. Vi har ett riktigt bra erbjudande till dig. 

Du kan få träffa en egen rådgivare som tar reda på vart du står idag, vart du vill komma och ger dig förslag på en plan för att komma dit. Det är en unik möjlighet att gå på djupet i ditt företags behov.

Låter det intressant att både få klart för dig destinationen och kartan dit? Då ska du anmäla intresse här. När du gjort det kontaktar vi dig. Inga kostnader, inga konstigheter. Hela kalaset är finansierat av Europeiska unionen. Bra va?

Enda haken är att alla är inte är kvalificerade för att få ta del av den här satsningen, men om du driver företag på landsbygden så kan du vara en av de som har möjlighet att vara med. Det finns bara ett sätt att ta reda på det – anmäl ditt intresse så kontaktar vi dig.

Men, det är inte slut där!

Vi vet att det är svårt att hinna gå kurser eller inte minst att hitta bra och prisvärda utbildningar. Så har du eller dina medarbetare behov av att lära er mer inom områden som ekonomi, marknadsföring, ledarskap och försäljning?

Då har vi det perfekta upplägget för dig och kollegorna. Ni får gå kurser inom alla de här områdena helt digitalt.

En del av dem sker live och andra är förinspelade så att du kan se dem när som helst. Det här är en satsning som helt är designad för det mindre företagets behov. Låter det för bra för att vara sant? Då har vi inte ens nämnt att det är kostnadsfritt. Alltihop finansieras av Europeiska unionen.