Det här gör vi på Affärskompetens

Affärskompetens Sverige består av en ideell förening och ett aktiebolag. Under ett gemensamt varumärke arbetar vi för att skapa en plattform där alla Sveriges småföretagare får insikt, kunskap och verktyg för att nå sin fulla potential.

Ideell förening

I den ideella föreningen Affärskompetens Sverige söker vi och driver projekt där vi utvecklar och förfinar metoder med syfte att sänka trösklarna för småföretagare att kompetensutveckla sig. Detta gör vi med medfinansiering från bland annat Europeiska unionen och vi samarbetar gärna med branschorganisationer, regioner och kommuner runt om i Sverige.

 

Affärskompetens Verkstad

I Affärskompetens Sverige AB driver vi Affärskompetens Verkstad som är en medlemstjänst för dig som företagsledare – medlemstjänsten är till för att du som företagare ska få ett riktigt vasst nätverk, guidning i dina beslut och inspiration att fortsätta framåt. Det här är för dig som har tröttnat på att jobba ensam på kammaren, vill förändra och utveckla snabbare så att du kan skapa ett företag du älskar att jobba i.

Affärskompetens koncept passar dig som vill kunna ta ut en bra lön, vara ledig på helgerna och skapa ett företag du älskar att jobba i.